Έφοδος κουκουλοφόρων διαρρηκτών σε πολυτελή κατοικία της Εκάλης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στο σπίτι γνωστού νευροχειρουργού στην Εκάλη, γνωρίζοντας από πριν όλες τις λεπτομέρειες και καλύπτοντας τα κεφάλια τους με κουκούλες, εισέβαλαν τη νύχτα του Σαββάτου τρεις άγνωστοι διαρρήκτες. Αφού απενεργοποίησαν το συναγερμό και το σύστημα των εσωτερικών καμερών σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο του γιατρού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε χρήματα και κοσμήματα.

Το σχέδιο των αγνώστων μπήκε σε εφαρμογή μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, στην τριώροφη κατοικία της Εκάλης. Από τη λεπτομερή παρακολούθηση

που είχε προηγηθεί γνώριζαν ότι ο νευροχειρουργός σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και η οικογένειά του απουσίαζαν.

Φόρεσαν κουκούλες στα κεφάλια, όπως προκύπτει από καταγραφή κάμερας από άλλη γειτονική κατοικία. Πρώτη τους «δουλειά» ήταν να απενεργοποιήσουν το συναγερμό με ειδικές γνώσεις που είχαν. Διέρρηξαν στη συνέχεια την πίσω πόρτα της κατοικίας και βρέθηκαν στο εσωτερικό της, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο. Το χρηματοκιβώτιο.

Φορώντας πάντα τις κουκούλες έφθασαν στο γραφείο του γιατρού και σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο.

Βγήκαν πάλι από την πίσω πόρτα και φαίνονται ως σκιές από την κάμερα να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται. Από αυτή και άλλες κάμερες προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία τουλάχιστον για τη σωματοδομή σε πρώτη φάση των δραστών οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Το άρθρο Έφοδος κουκουλοφόρων διαρρηκτών σε πολυτελή κατοικία της Εκάλης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα