Έφηβος έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία (photo gallery)

O 17χρονος σήμερα Kyle Carter πέρασε τα τελευταία 4 χρόνια παλεύοντας τη νευρική ανορεξία, η οποία τον οδήγησε μια ανάσα από τον θάνατο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι συμμαθητές του άρχισαν να τον κοροϊδεύουν για το βάρος του. Τότε ο Carter σταμάτησε να τρώει και το βάρος του μειώθηκε δραματικά, ενώ έφτασε στο σημείο να τρέφεται με γαστρικό σωλήνα, για να κρατηθεί στη ζωή.

«Όσο περισσότερο βάρος έχανα τόσο παχύτερος ένιωθα», αφηγείται στη Daily Mail. «Δεν τολμούσα να κοιταχτώ στον καθρέφτη, η εικόνα μου μού φαινόταν

φρικτή. Φοβόμουν να φορέσω τη στολή του σχολείου γιατί πίστευα πως θα μου είναι πολύ στενή. Μετά φοβόμουν να πάω στο σχολείο. Είχα χάσει τον εαυτό μου, με είχε καταλάβει η νευρική ανορεξία. Έχασα τόσο βάρος που δεν μπορούσα πια να πάω στο σχολείο και με έστειλαν σε νοσοκομείο εξειδικευμένο, στη Σκωτία. Θυμάμαι πως χρειάστηκε να πάω με ασθενοφόρο, χρειάστηκε κυριολεκτικά να με δέσουν για να μην το σκάσω. Δεν ήμουν πια ο εαυτός μου, οι γιατροί είπαν στους γονείς μου πως αν συνέχιζα έτσι, σε δύο εβδομάδες δεν θα ζούσα πια».

«Κάποια στιγμή ζύγιζε λίγο πάνω από τριάντα κιλά, εμπόδιζε την ανάπτυξή του. Τα μαλλιά του έπεφταν, το δέρμα του ξεφλούδιζε , δεν ήθελε να κάνει μπάνιο. Ήταν όλα πολύ δύσκολα», περιγράφει η μητέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα