Εφιάλτης στην Θεσσαλονίκη για Παπουτσάκη-Μακρυπούλια

Όταν την ρωτούσαν από το κανάλι του Starστο αεροδρόμιο με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη, δεν περίμενε την κατάσταση που θα βίωνε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε στην ερώτηση δημοσιογράφου για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

«Η κρίση είναι γεγονός, συμβαίνει σε όλους μας και προσπαθούμε να δούμε πως θα την αντιμετωπίσουμε. Αυτή τη στιγμή οι αποφάσεις είναι

δεν είναι στα χέρια μας και απλά περιμένουμε», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Περιμένω, έχω την ίδια αγωνία που έχουν όλοι γιατί είναι πάρα πολύ κρίσιμα πλέον τα πράγματα».

Όμως τα αποτελέσματα της κατάστασης αυτής θα τα συναντούσε πολύ σύντομα!

Στην Θεσσαλονίκη ταξίδευαν παρέα με την Κατερίνα Παπουτσάκη οπού θα παρίσταντο στα εγκαίνια γνωστής μάρκας καφέ. Η Ζέτα θα παρουσίαζε την βραδιά και η Κατερίνα θα τραγουδούσε. Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς ήταν και οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Έλλη Κοκκίνου, Κατερίνα Ζαρίφη, Δέσποινα Καμπούρη και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η κατάσταση όμως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βγήκε εκτός ελέγχου! Δεν μπόρεσαν καν να φύγουν από το ξενοδοχείο τους, εξαιτίας των εκτεταμένων επεισοδίων και των συμπλοκών στις κεντρικές οδούς.

Αργά το βράδυ, κατάφερε η Ζέτα Μακρυπούλια να φτάσει στο αεροδρόμιο, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρέμειναν στην πόλη.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα