«Έχετε συνηθίσει να κινήστε ανενόχλητοι στο σκοτάδι»!

Απάντηση μέσω «twitter» έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στην ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς ο Έλληνας επιχειρηματίας επιτέθηκε στα… κέντρα που πολεμούν το «τριφύλλι, ανέφερε πως κάποιοι φοβούνται την Παναθηναϊκή Συμμαχία και κινούνται ανενόχλητοι στο σκοτάδι, ενώ έκανε κάλεσμα ενότητας στους φίλους του Παναθηναϊκού προαναγγέλλοντας φθηνότερα διαρκείας.

«Γιατί τέτοιος πανικός; Φοβάστε την Παναθηναϊκή Συμμαχία; Έχετε συνηθίσει να κινήστε ανενόχλητοι στο σκοτάδι; Τόσο πολύ φοβάστε

το φως;».

Σε παρατήρηση κάποιου πως δεν απαντά στα όσα είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης για το γήπεδο, τους παίκτες ως τη μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού... Με την σπείρα της διαπλοκής που υπηρέτησε το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κατέστρεψαν… Πάντως τους μεγάλους ποδοσφαιριστές εμείς τους σεβόμαστε!

Όσο πιο πολλοί Παναθηναϊκοί αγκαλιάζουμε την Παναθηναϊκή Συμμαχία τόσο μεγαλώνει η δύναμή μας Πρέπει να αντισταθούμε Η ισχύς έν τη ενώσει! Τα διαρκείας φέτος θα είναι σημαντικά φθηνότερα και για μη μέλη...»

Keywords
Τυχαία Θέματα