Εμπάργκο Μπάγερν σε άγγλους δημοσιογράφους

Εμπάργκο από την Μπάγερν Μονάχου σε άγγλους δημοσιογράφους. Η βαυαρική ομάδα ανακοίνωσε ότι στον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν πρόκειται να διαπιστεύσει τους δημοσιογράφους που εργάζονται στις βρετανικές εφημερίδες «Sun» και «Daily Mirror».

Αιτία για την απόφαση αυτή της Μπάγερν αποτέλεσαν τα σχόλια στα συγκεκριμένα έντυπα για τον γερμανό διεθνή μέσο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. «Μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, μερίδα των βρετανικών ΜΜΕ

αναφέρθηκε με απαξιωτικά και προσβλητικά σχόλια κατά του Σβαϊνστάιγκερ. Η Μπάγερν Μονάχου δεν ανέχεται τέτοιου είδους δημοσιογραφία και την καταδικάζει απεριόριστα» αναφέρει η ανακοίνωση των Βαυαρών.

Αυτό που προκάλεσε την οργή του γερμανικού συλλόγου είναι οι σχεδόν ίδιοι τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των προαναφερόμενων εφημερίδων, που κάνοντας λογοπαίγνιο με το πρώτο μισό του επιθέτου του γερμανού διεθνή (Σβάιν), τον αποκάλεσαν... γουρούνι (schwein), θέλοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο να δώσουν έμφαση στην αποβολή του, προς το τέλος της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα