Δύο νεκροί από τον σφοδρό χιονιά! – Δέκα ώρες κλειστή η «παγωμένη» εθνική Πατρών-Κορίνθου (Photos-Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Tο νέο ισχυρό κύμα χιονιά που σάρωσε την Ελλάδα το Σάββατο, αποδείχτηκε φονικό καθώς ένας 77χρονος, που για ώρες είχε χαθεί στην περιοχή Πιτσιναίικα Ναυπακτίας, αν και εντοπίστηκε ζωντανός, εντούτοις κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, πιθανότατα από υποθερμία.

Ενώ, μία 78χρονη διακομίσθηκε νεκρή, αργά χθες το απόγευμα, στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, από εισπνοή αναθυμιάσεων, σύμφωνα με τον διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γιώργο Φιλιππίδη.

Η

78χρονη είχε ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθεί, καθώς στην περιοχή επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να εισπνεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις αναθυμιάσεις, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της.

Παγιδευμένοι οδηγοί στην Αθηνών -Πατρών

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην εθνική οδό Αθηνών -Πατρών που παρέμεινε για ώρες κλειστή στο 175ο χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα και στο 172ο χλμ στο ρεύμα προς Πάτρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζονταν μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό, ενώ στη νέα εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου ανάμεσα σε Ακράτα και Διακοπτό, η πυκνή χιονόπτωση δεν επέτρεψε τη διέλευση των οχημάτων, και δεκάδες οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι.

Να σημειωθεί, ότι προηγουμένως στην εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου, μεταξύ Ακράτας και Αιγίου, την κατάσταση επιδείνωσε η σύγκρουση δύο μεγάλων οχημάτων καθώς είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και να δημιουργηθεί ουρά που ξεπερνούσε το ένα χιλιόμετρο.

Τελικά, από τις 02.10 είναι ανοικτό το ρεύμα προς Αθήνα και από τις 03.50 το ρεύμα προς Πάτρα. Τα ΙΧ είχαν απομακρυνθεί πολύ νωρίτερα από το 165χλμ (μεταξύ των κόμβων Ακράτας και Καλαβρύτων) και πλέον η επιχείρηση αφορούσε μόνο οχήματα βαρέος τύπου. Με απόφαση της Τροχαίας ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μέχρι νεωτέρας.

Δείτε το βίντεο



Το άρθρο Δύο νεκροί από τον σφοδρό χιονιά! – Δέκα ώρες κλειστή η «παγωμένη» εθνική Πατρών-Κορίνθου (Photos-Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα