Δολοφόνησε με τον πιο άρρωστο τρόπο την σύντροφο του και την πέταξε δίπλα στο μωρό τους (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Mια ανατριχιαστική δολοφονία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Δυτικό Hollywood.

Η Lana Kasin, μοντέλο, βρέθηκε φρικτά δολοφονημένη από το σύντροφό της και συγγραφέα Blake Leibel στο διαμέρισμά τους.

Ο 35χρονος, αφού τη σκότωσε, της αφαίρεσε το σκαλπ και το δεξί αυτί και στράγγιξε το αίμα από το σώμα της. Οι Αρχές βρήκαν το πτώμα της Iana δίπλα στο μωρό τους, με δαγκωνιές στο σαγόνι και το πρόσωπό της.

Η

μητέρα της Lana ανησυχούσε πολύ για την κόρη της αρκετές ημέρες, όταν έμαθε πως ο Liebel που είχε κατηγορηθεί για βιασμό στο παρελθόν, ήταν έξω με εγγύηση. Τη στιγμή που δεν είχε νέα της, κάλεσε τις Αρχές που έσπευσαν στο σπίτι.

Ο Blake προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδό των αστυνομικών, βάζοντας έπιπλα πίσω από την πόρτα.

Όταν τελικά μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν το πτώμα της Lana στο υπνοδωμάτιό τους, ενώ δίπλα στο άψυχο σώμα της ήταν και η νεογέννητη κορούλα τους.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου για το μοντέλο ήταν η αποστράγγιση του αίματος από το σώμα της και δευτερογενής αιτία ένα αμβλύ τραύμα στο κεφάλι.

Ο Liebel εκείνη την περίοδο έγραφε μυθιστορήματα και σε ένα από αυτά, έγραφε για έναν παρόμοιο φόνο.

Τον δράστη χρηαμτοδοτούσε ο πατέρας του που δραστηριοποιούνταν στο real estate στον Καναδά, ενώ είχε ήδη αρκετά χρήματα που του άφησε η μητέρα του μετά τον θάνατό της από καρκίνο.

Οι δικηγόροι του ζήτησαν αξιολόγηση της ψυχικής του υγείας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη, ενώ ο 35χρονος βρίσκεται υπό κράτηση.

Το άρθρο Δολοφόνησε με τον πιο άρρωστο τρόπο την σύντροφο του και την πέταξε δίπλα στο μωρό τους (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα