Δολοφονία Άλκη Καμπανού βίντεο: Οι κραυγές χούλιγκαν και θυμάτων την ώρα της επίθεσης

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα από τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό και τους φίλους του, στη Θεσσαλονίκη. Το βίντεο έφερε στο φως η εκπομπή “T-Live” του Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου και πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας καταστήματος,

απέναντι από το σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με την ώρα που υπάρχει στο καταγραφικό, τα οχήματα που μετέφεραν την ομάδα των οπαδών έφτασαν στην οδό Πλαστήρα τρία λεπτά πριν από τη 1 τα ξημερώματα. Το πρώτο όχημα σταματά στη διασταύρωση των οδών Πλαστήρα και Γαζή, πίσω του σταματά το δεύτερο όχημα, ενώ όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των συλληφθέντων, το τρίτο όχημα που ενεπλάκη σταμάτησε στην οδό Γαζή. Όπως φαίνεται στο βίντεο από το “T-live”, ο οδηγός του λευκού οχήματος ξεχνά να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλάει.

Η επίθεση διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό

Μπαίνει μέσα για να το σταματήσει και στη συνέχεια κατευθύνεται στην οδό Γαζή. Όπως προκύπτει από το βίντεο που εξετάζεται από την Αστυνομία, η επίθεση διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.

Στο απόσπασμα φαίνεται ο ένας επιβαίνων να προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του. Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο, από τη συγκεκριμένη εκπομπή του Alpha, καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στον 19χρονο Άλκη. Δύο άτομα βρίσκονται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ ένας τρίτος φαίνεται να κατεβαίνει τις σκάλες και να χτυπά κάτι στα σκαλιά πριν επιβιβαστεί στο όχημα.

Την ίδια στιγμή, άλλα τρία άτομα φεύγουν από το σημείο προς άλλη κατεύθυνση, ο ένας εκ των οποίων κατευθύνεται προς το λευκό αυτοκίνητο που οδηγεί ο άντρας αλβανικής καταγωγής. Οι άλλοι δύο πηγαίνουν στο σκουρόχρωμο όχημα. Επιπλέον, στην ίδια εκπομπή προβάλλεται και φωτογραφία με το δρεπάνι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του, πεταμένο στον δρόμο. Πάνω του βρέθηκαν τα αποτυπώματα του 21χρονου ημεδαπού Γ.Κ., τον οποίο ο 23χρονος Αλβανός κατονόμασε ως τον δράστη της δολοφονίας του Άλκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα