Διπλό «χρυσάφι» του Παναιτωλικού στην Κρήτη

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 1-0 στο «Παγκρήτιο» στάδιο του Εργοτέλη, στην τελευταία αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, σημειώνοντας την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη και έτσι, η ομάδα του Αγρινίου «έπιασε» τον Πανθρακικό στην έκτη θέση. Στον αντίποδα, δε ξεκίνησε καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον πάγκο των γηπεδούχων.

Σε ένα βαρύ λόγω της έντονης βροχόπτωσης τερέν, οι δύο ομάδες αναζήτησαν κατά το πρώτο εικοσάλεπτο τα «πατήματά» τους στον αγωνιστικό χώρο. Σταδιακά οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας, αλλά αν εξαιρεθεί η πραγματικά σπουδαία ευκαιρία του 24ου λεπτού, ο Εργοτέλης δυσκολευόταν

να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή.

Τελικά, η ομάδα του Αγρινίου ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 43ο λεπτό. Σε ταχύτατη αντεπίθεσή τους, οι παίκτες του Μάκη Χάβου, βρέθηκαν με πλεονέκτημα στην αντίπαλη περιοχή, ο Γκάλο πάσαρε στον Καμαρά και ο Γάλλος επιθετικός ευστόχησε. Το γκολ του Καμαρά χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Αζίζ, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Μπουχαλάκης (46’ Διαμαντάκος), Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Χαντί (71’ Κούμπικ), Αναστασάκος (84’ Βερπακόφσκις).
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Άνεν, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Ζούνιορ, Μπακάκης (82’ Κουτρομάνος), Θεωδορίδης (77’ Νταλμά), Καμαρά (86’ Μπούντιμιρ), Σφακιανάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα