Διπλή μεταγραφή για ΠΑΟΚ!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χούμπ Στέφενς είχε πει πως θέλει η ομάδα του να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αυτή η δήλωση παίρνει «σάρκα και οστά» με τη διπλή μεταγραφή των Μάαρτενς Μάρτενς και Εγιόνγκ Ενό.

Ο 29χρονος Βέλγος Μάρτενς είναι ένα σπουδαίο επιθετικό χαφ που έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Αλκμάαρ από το 2006. Παίκτης που παίζει και πίσω από τον φορ

και στα άκρα (κυρίως αριστερά αφού είναι αριστεροπόδαρος) με σπουδαία τεχνική κατάρτιση. Ο Μάρτενς είναι άριστος χειριστής της μπάλας, με καλά στημένα, πολύ καλή κλειστή ντρίπλα, καλή κάθετη πάσα και εξαιρετικός στο ομαδικό παιχνίδι. Στα μειονεκτήματά του η ταχύτητά του, αφού δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος.

Εξάλλου, αναφορικά με τον Ενό είναι επιλογή του Χουμπ Στέφενς, που τον γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς ο Καμερουνέζος άσος αγωνίζεται στον Άγιαξ από το 2008. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον «Αίαντα» να έρθει στον ΠΑΟΚ δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, με την ελληνική ομάδα να πληρώνει ένα ποσό, αλλά να έχει και δικαίωμα αγοράς το καλοκαίρι.

Ο Εγιόνγκ Ενό έχει λοιπόν παραστάσεις από το ολλανδικό και το αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί και 33 φορές με την εθνική ομάδα του Καμερούν. Μένει να φανεί πλέον και επισήμως αν ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσει τις δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές των Ενό και Μάρτενς και ανεβάσει σημαντικά και ποιοτικά την «πονεμένη» μεσαία του γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα