Διπλή εκπροσώπηση στην καλύτερη ενδεκάδα του Champions League έχει ο ΟΣΦΠ

Οι Γιάννης Μανιάτης και Ιβάν Μαρκάνο συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της τελευταίας εβδομάδας, για τη φάση των «16» του CL. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bleacherreport.com, ο Μαρκάνο ήταν η ψυχή της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Μανιάτης αποσυντόνισε με το παιχνίδι του, τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων».
Στην καλύτερη ενδεκάδα αναφέρονται οι: Κασίγιας, Πίστσεκ, Ράμος, Μαρκάνο, Σμέλτσερ, Μανιάτης,

Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Λεβαντόφσκι.
Ανοιχτό παράθυρο για την επιστροφή Κάμπελ άφησε ο Βενγκέρ
Ο Τζόελ Κάμπελ απασχολεί τον τεχνικό της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ καθώς σε ερώτηση που δέχθηκε αν ο Κοσταρικανός επιστρέψει στους «κανονιέρηδες» είπε: «Γιατί όχι;». Ο διεθνής εξτρέμ αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό και ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Ο Κάμπελ ήταν καλός και πειστικός όποτε έβγαινε μπροστά. Δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις φυσικές απαιτήσεις του παιχνιδιού στην Ευρώπη. Έχει μάθει στη σκληρότητα που απαιτείται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα», τόνισε ο Βενγκέρ.
Ο αλσατός τεχνικός πρόσθεσε: «Πάντα ξέραμε πως είχε ταλέντο, αλλά κάποιες στιγμές στηριζόταν υπερβολικά σε αυτό Αν θα επιστρέψει στην Αρσεναλ; Γιατί όχι; Θα αποφασίσω αργότερα για αυτό. Τον αποκτήσαμε για να τον φέρουμε εδώ, άλλωστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα