Δημοσιεύματα στην Ουρουγουάη στέλνουν τον Γκαρσία στη Νασιονάλ

Αν και ομαλοποιήθηκε η σχέση μεταξύ του Γιώργου Δώνη και του Πάμπλο Γκαρσία μετά και την παρέμβαση των διοικούντων στον ΠΑΟΚ, τα σενάρια περί αποχώρησης του Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζονται, με δημοσίευμα από την Ουρουγουάη να μιλά για ενδιαφέρον της Νασιονάλ για τον έμπειρο μέσο του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "ovaciondigital.com.uy" η Νασιονάλ, ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό

της. Αν οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του ατλαντικού είναι αληθείς, θα κατατεθεί πρόταση σήμερα (7/1) στον δικέφαλο του βορρά.

Το δημοσίευμα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δεν είναι μυστικό. Ο Πάμπλο Γκαρσία ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο κεντρικός χαφ έχει μικρή συμμετοχή στον ΠΑΟΚ και το όνομά του ακούγεται για πιθανή ενίσχυση.

Το όνομα του Γκαρσία ήταν πάντα στο προσκήνιο, και ο ίδιος, όποτε μπορούσε, έκανε γνωστή την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο «Κανάριο» είναι στις επιλογές για να πάρει τη θέση του κεντρικού χαφ. Έχει εξαιρετική και μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, είναι έμπειρος, έχει προσωπικότητα και καλό χειρισμό της μπάλας και είναι καλός εκτελεστής φάουλ. Σήμερα, στην ηλικία των 35, βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, αλλά δεν παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής στον ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα