Δημοσίευμα-πρόκληση για τη Χρυσή Αυγή

Με τις απολαβές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής  και τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις τα «βάζει» ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα η πραγματικότητα τους διαψεύδει καθώς και τη βουλευτική τους αποζημίωση και το αυτοκίνητο που τους παρέχει η Βουλή τα κράτησαν για τους εαυτούς τους.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής, οι βουλευτές είχαν πει προεκλογικά τη μισή αλήθεια διότι οι βουλευτές του κόμματος κράτησαν

τα 2.000 ευρώ το μήνα από τη συνολική βουλευτική αποζημίωση (περίπου 4.500 ευρώ) και τα υπόλοιπα χρήματα παραδίδονται κάθε πρώτη του μηνός στο κόμμα.

Ωστόσο, προεκλογικά έλεγαν ότι θα παίρνουν «μισθό αντισυνταγματάρχη», ο οποίος δεν υπερβαίνει -χωρίς τέκνα- τα 1.400 ευρώ καθαρά μηνιαίως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα επίσης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν παρέδωσαν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, με εξαίρεση τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος παραχώρησε το δικό του σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια. Τα υπόλοιπα οχήματα χρησιμοποιούνται «για τις ανάγκες του κόμματος, των τοπικών οργανώσεων και για κοινωνικό έργο».

Ένας από τους βουλευτές που έχουν αποποιηθεί όλα τα προνόμια, ο βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Σιούφας, καταγγέλλει στον Ελεύθερο Τύπο τη Χρυσή Αυγή για ανειλικρίνεια.

Να δούμε αν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σηκώσουν το…γάντι και αναπροσαρμόσουν αυτά τα δεδομένα προς το σημείο των προεκλογικών τους δεσμεύσεων!

Keywords
Τυχαία Θέματα