Δήμος Ηρακλείου και Χαμόγελο του Παιδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους

«Η ονοματοδοσία της παιδικής χαράς είναι μόνο η αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας» σχολιάζει ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος. Αφιερωμένη στο παιδί και δια του… τίτλου της είναι πλέον η παιδική χαρά που βρίσκεται στο Ο.Τ. 216 του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (επί της οδού Πεύκων).

Ο Δήμος και το Χαμόγελο του Παιδιού ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν την μετονομασία της παιδικής χαράς σε «Χαμόγελο του Παιδιού» σηματοδοτώντας, παράλληλα, την απαρχή μια γενικότερης συνεργασίας σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο, πάντοτε, την στήριξη της παιδικής

ηλικίας.

Την ονοματοδοσία, η οποία συμβολίζεται με την σχετική πλακέτα που τοποθετήθηκε στην είσοδο της παιδικής χαράς, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος. Κοινό σύνθημα, καθώς και μήνυμα των δύο αντρών, η ρήση του Ανδρέα Γιαννόπουλου – του παιδιού που έγινε η αφορμή να ιδρυθεί το «Χαμόγελο» – η οποία αναγράφεται στην πλακέτα: «Αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε…»

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στη σημερινή εκδήλωση είμαστε περιστοιχισμένοι από παιδιά, την προσαρμοστικότητα των οποίων πρέπει να έχουμε ως παράδειγμα για να τα καταφέρουμε. Με την ονοματοδοσία της παιδικής χαράς συμβολίζουμε, αφενός την ανάγκη στα δύσκολα να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, αφετέρου δίνουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ιδιαίτερα, να φέρουμε το χαμόγελο στα παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον και η ελπίδα μας», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Νίκος Μπάμπαλος, σχολιάζοντας πως η εκδήλωση στην παιδική χαρά είναι μόνο η αρχή για μια ευρύτερη συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Σήμερα, ανοίγουμε διαύλους συνεργασίας με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για να αυξήσουμε και να ενισχύσουμε τις δομές πρόνοιας και αρωγής προς τα παιδιά του Ηρακλείου. Νιώσαμε μεγάλη χαρά δεχόμενοι την πρόσκληση της δημοτικής αρχής, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας Δήμος τιμά με αυτόν τον τρόπο τον φορέα μας», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπου θα καθοριστούν ακριβώς οι τρόποι με τους οποίους Δήμος και Χαμόγελο μπορούν να αλληλοστηριχθούν.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα