Διάβολος της Τασμανίας μπήκε στο σπίτι της, νόμιζε ότι ήταν παιχνίδι του σκύλου της

Την τρομάρα της ζωής της πήρε μια γυναίκα στο Χόμπαρτ, όταν πήγε να πιάσει το παιχνίδι του σκύλου της, που έχει μορφή διαβόλου της Τασμανίας και αυτό απομακρύνθηκε τρέχοντας. Δεν είχε αντιληφθεί, πως επρόκειτο για μια ζωντανή «εκδοχή» του μαρσιποφόρου.  «Πήγα να το πιάσω και έτρεξε κάτω από τον καναπέ», δήλωσε η Κίρστεν Λιντς, η οποία εκείνη τη στιγμή διαπίστωσε πως ένας πραγματικός διάβολος της Τασμανίας ήταν μέσα στο σπίτι της. Και οι φωνές της τους ξύπνησαν όλους.  Ενώ ο σύζυγός

της κυνηγούσε το ζώο με μια σκούπα, για να το κάνει να βγει από το σπίτι, η Λιντς και τα παιδιά της βρήκαν καταφύγιο πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. «Ανησυχούσαμε ότι επειδή θα ήταν τρομαγμένο, μπορεί να δάγκωνε κάποιον», εξήγησε η γυναίκα.

«Οπότε σε κάποια φάση, η οικογένεια ήταν όρθια πάνω στο τραπέζι, που από μόνο του ήταν αστείο. Πήρα την τρομάρα της ζωής μου, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως το καημένο ήταν πιο τρομοκρατημένο από εμάς», συμπλήρωσε.  Οι διάβολοι της Τασμανίας μπαίνουν σπάνια σε σπίτια, αλλά αυτή την εποχή του χρόνου τα μικρά μπορεί να είναι σε αστικές περιοχές, αναζητώντας τροφή και νερό, καθώς μαθαίνουν πώς να επιβιώνουν χωρίς τους γονείς τους, σημειώνει ο Guardian.  Το μαρσιποφόρο δεν φάνηκε να έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με την Λιντς, η οποία πιστεύει πως το ζώο μπήκε στο σπίτι από την πόρτα που αφήνουν ανοιχτή, για το κουτάβι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα