Διάψευση και απειλή για μήνυση στο ΙΚΑ από το δήμαρχο Καλύμνου για τους τυφλούς «μαϊμού»

Το ΙΚΑ θα μηνύσει ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, εάν δεν διορθώσει το λάθος και αν δεν ζητήσει συγνώμη για την δυσφήμηση που προκάλεσε στην Κάλυμνο, σχετικά με τους τυφλούς «μαϊμού», όπως δήλωσε ο ίδιος στον Γιώργο Αυτιά, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το tvkosmos.gr το οποίο απομαγνητοφώνησε τις δηλώσεις του δημάρχου Καλύμνου, ο κ. Διακομιχάλης, διαψεύδει κατηγορηματικά τα στοιχεία του ΙΚΑ

που αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι, στην Κάλυμνο έγιναν 156 επανέλεγχοι στους οποίους τέσσερις δεν προσήλθαν, ενώ διαπιστώθηκαν τυφλοί 52 και όχι τυφλοί 100, ποσοστό δηλαδή 65,79% δεν είναι τυφλοί.

Ο δήμαρχος τονίζει ότι, σε όλα τα νησιά της Επαρχίας Καλύμνου, αυτοί που παίρνουν επιδόματα τυφλότητας είναι 89, τον αριθμό, οι οποίοι εκλήθησαν για επανέλεγχο -τέσσερις από τους 89 δεν προσήλθαν λόγω θανάτου- και όχι 156 όπως αναφέρει το ΙΚΑ.

Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου Καλυμνίων

Να σημειωθεί ότι ο κ. Διακομιχάλης, ήταν αυτός που ζήτησε τον επανέλεγχο διότι δεν επιθυμεί να αιωρούνται κατηγορίες εις βάρος των πολιτών των νησιών Καλύμνου, Λέρου, Πάτμου, Αστυπάλαιας και Λειψών, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα