Διαφορετική γνώμη για το ρεκόρ του Μέσι έχει η FIFA

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIFA) εν μέσω αμφισβητήσεων για το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι, αποφάσισε να νίψει τας χείρας της ως άλλος Πόντιος Πιλάτος και να μην αναγνωρίσει το ρεκόρ του Αργεντινού σούπερ σταρ.

«Δεν είναι επίσημο ρεκόρ της FIFA» ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Αλεξ Στόουν σε δηλώσεις του στο BBC.

Άλλωστε, δεν είναι εφικτό για τη FIFA

να καταγράφει ρεκόρ σε συλλογικό επίπεδο από όλο τον κόσμο. «Όταν αυτό μπορεί να συμβεί σε δικά μας τουρνουά, μας αρέσει. Τώρα πρόκειται για κάτι που αρέσει στον κόσμο και στα μίντια αλλά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» πρόσθεσε ο Στόουν.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να πετύχει σε ένα ημερολογιακό έτος 88 γκολ, με τον Γκόντφρι Τσιτάλου από τη Ζάμπια να υποστηρίζεται πως κατάφερε να πετύχει 107 γκολ το 1972 και τον Γκερντ Μίλερ να πετυχαίνει 85, την ίδια χρονιά.

Όπως και να έχει το θέμα, ο Λιονέλ έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου και η ιστορία θα μπορούσε να τον καταγράψει στο club των σπουδαιότερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών…

Keywords
Τυχαία Θέματα