«Δεν τον συγχώρησα ποτέ»

«Δεν συγχώρησα ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ΡΙΚ, αναφερόμενος στην ανατροπή της κυβέρνησής του το 1993.

«Δεν συγχώρησα ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά για το έγκλημα που έκανε να ανακόψει την πορεία της Ελλάδας, διότι η Ελλάς θα ήταν αλλιώτικη σήμερα αν είχαμε τερματίσει την θητεία μας», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε

ότι παρά το γεγονός αυτό στις εκλογές του 2012 ψήφισε τον σημερινό πρωθυπουργό γιατί «εκείνη την ώρα πίστευα - και νομίζω σωστά - ότι έπρεπε πάση θυσία να αποφύγουμε να πέσει η Ελλάς σε ακυβερνησία».

«Δεν θέλω να κάνω κριτική στον Πρωθυπουργό, διότι είναι ευαίσθητες οι στιγμές και δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του. Εκτίμησε πάντως ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα θα βγουν εξασθενημένα από τις εκλογές».

Όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση της, και τα αίτιά της, παρατήρησε ότι «το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι πολλά χρόνια ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας, με δανεικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα