Δεν ψήφισε την τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ η Τζάκρη που «κατακεραυνώνει» Σαμαρά

Πέρασε η τροπολογία για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών ανάμεσα στην ΕΥΔΑΠ και το Δημόσιο, με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη να δηλώνει «παρών» και να μην υπερψηφίζει, ενώ εξέδωσε και "πύρινη" ανακοίνωση κατά του ίδιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

και της τρόικας.

Έτσι η ρύθμιση των οφειλών για την ΕΥΔΑΠ, που είχε ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για τον ΕΟΤ, εγκρίθηκε από 51 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καταψηφίσθηκε από 44 βουλευτές, ενώ η κα Τζάκρη (εμφανίσθηκε στην δεύτερη ανάγνωση του καταλόγου) δήλωσε «παρών».

Λίγο μετά τη ψηφοφορία στη Βουλή η κα Τζάκρη φαίνεται να τραβάει και άλλο το σχοινί, καθώς σε ανακοίνωσή της επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στην κυβέρνηση.

«Η σημερινή μου στάση είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story. Σε ό, τι με αφορά ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές “αναπτυξιακές” ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα