Δεν οφείλεται στη διακοπή ρεύματος ο θάνατος της τετραπληγικής στα Χανιά λέει η ΔΕΗ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΗ για το θέμα της 56χρονης τετραπληγικής που πέθανε στα Χανιά πριν από ένα μήνα περίπου και αναφέρεται σε ιατροδικαστική γνωμάτευση, σύμφωνα με την οποία ο θάνατος της «ταξινομείται ως φυσικός» και δεν αποδίδεται στη διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ΔΕΗ

τονίζει ότι είναι αναγκασμένη να δημοσιοποιήσει στοιχεία από την επίσημη ιατροδικαστική γνωμάτευση που διενήργησε ο τεχνικός της σύμβουλος, ιατροδικαστής Ε. Σπανουδάκης, τα συμπεράσματα της οποίας, σύμφωνα έχουν ως εξής, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Δεν μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος λόγω ασφυξίας – ανοξίας (λόγω διακοπής της παροχής του ρεύματος) διότι δεν υπάρχουν τα ανάλογα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Ο χρόνος θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς αλλά να τοποθετηθεί στο χρονικό διάστημα στο οποίο η γυναίκα παρέμεινε στο σπίτι μόνη της, δηλαδή από 10:30-14:30.

Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος οφείλεται σε στένωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας συνεπεία στεφανιαίας αθηρωματοσκλήρυνσης και ταξινομείται ως φυσικός.»

Το άρθρο Δεν οφείλεται στη διακοπή ρεύματος ο θάνατος της τετραπληγικής στα Χανιά λέει η ΔΕΗ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα