Δείτε live την κόντρα στην Ολομέλεια της Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες

«Πολεμικό» κλίμα αναμένεται να επικρατήσει στο Κοινοβούλιο μετά τις προτάσεις-φωτιά του Νίκου Παππά για τέσσερα κανάλια, ανεξαρτήτως περιεχομένου. Όλα συτά την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για το Ασφαλιστικό.

Απόψε στην Ολομέλεια της Βουλής συζητιέται η τροπολογία της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες που κατατέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αντιδράσεις είναι σφοδρές. Τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τους ίδιους τους άμεσα ενδιαφερόμενους για το ζήτημα,

την Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών.

Με τους εκπροσώπους της συναντήθηκε σήμερα ο Νίκος Παππάς, χωρίς να υπάρχει καμία σύγκλιση απόψεων, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και μία… αξιοσημείωτη απόφαση της ΕΣΗΕΑ. Η απόφαση είναι να «σωπάσουν» τα ΜΜΕ την ώρα που στην Βουλή θα κρίνεται το μέλλον τους, αφού θα γίνει στάση εργασίας στα ιδιωτικά κανάλια, την ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «η κυβέρνηση κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι», ενώ η Κομισιόν διαμηνύει πως αποτελεί «μνημονιακή υποχρέωση η συγκέντρωση εσόδων από τις τηλεοπτικές άδειες».

Παρακολουθείστε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα