Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα

Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα γνώρισε με 77-51 και βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» ήταν κακοί επιθετικά, έχοντας πολλά άστοχα σουτ, ενώ είχαν πρόβλημα και στην δημιουργία των επιθέσεών τους με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ να περάσει ένα πιο ήρεμο από ότι υπολόγιζε βράδυ.

Ουσιαστικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός

ήταν απών από το παιχνίδι, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν αρκετά καλοί στην άμυνα, χωρίς ωστόσο να το εκμεταλλευτούν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η σειρά των αγώνων μεταφέρεται από την Δευτέρα του Πάσχα στην Αθήνα και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 39-25, 50-39, 77-51

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Μίτσοβ 12, Φριτζόν 7, Τζάκσον 4, Πάργκο 2, Κρστιτς 10, Γουίμς 23, Ζοζούλιν, Βοροντσέβιτς 9, Σουχόβτσοφ, Κάουν 2, Χριάπα 4, Χάινς 4.

Παναθηναϊκός (Αλβέρτης): Μπράμος 4, Κάρι 2, Μπατίστ 2, Φώτσης 3, Ούκιτς 15, Λάσμε 4, Μαυροκεφαλίδης 8, Διαμαντίδης, Γκιστ 6, Παππάς, Ματσιούλις 5, Ράιτ 2.

Διαιτητές: Πουκλ (Σλοβενία), Πέρεθ (Ισπανία), Πιθάρο (Ισπανία).

Keywords
Τυχαία Θέματα