Δανάη Μπάρκα Instagram: Πρώτο μπάνιο στη θάλασσα

Η Δανάη Μπάρκα εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό τη Δευτέρα του Πάσχα, για να πάει στην παραλία και να κάνει το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η παρουσιάστρια έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την παραλία που πήγε να κάνει την πρώτη βουτιά για το καλοκαίρι που έρχεται.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και

το βίντεο που ανάρτησε, πρόκειται για μία μη οργανωμένη παραλία στην Πελοπόννησο, όπου και πήγε παρέα με τον σκύλο της και την παρέα της. Έστρωσε την πετσέτα της στο έδαφος και έκανε ηλιοθεραπεία.

Στη λεζάντα έγραψε: «Καλή εβδομάδα κουκλάκια μου. Πρώτη βουτιά,πρώτη ηλιοθεραπεία,πρώτο κάψιμο ήλιου για εμάς».

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2023/04/342240519_957813088733330_1236335222040768977_n.mp4 Δείτε ακόμηΗ Δέσποινα Βανδή εύχεται «χρόνια πολλά» μαζί με τον Βασίλη ΜπισμπίκηΑργυρός: «Πριν φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Iατρική, με φώναξε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της»Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς έκαναν Ανάσταση και εύχονται στα ελληνικά: «Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη»Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη φωτογραφία με τον Πύρρο Δήμα μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star»Ο Αργύρης Πανταζάρας δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές του με τη Σίσσυ ΤουμάσηΤο πρώτο Πάσχα της Λένας Δροσάκη χωρίς τον Αλέξανδρο ΜπουρδούμηΗ Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από άνδρα στο γυμναστήριο – «Μου είπε “πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό”»
Keywords
Τυχαία Θέματα