Δ. Κουτσούμπας: «Να απορρίψουν οι πολίτες το δίλημμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ»

Να απορρίψουν το δίλημμα Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους ψηφοφόρους ο γενικός γραμματέας του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, μίλησε για «παρωχημένα σχήματα» σε πολιτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, τους διαχωρισμούς «μνημονιακός – αντιμνημονιακός»,

«αριστερός – δεξιός».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το «νέο ΠΑΣΟΚ», απάντησε πως «προσπαθεί να γίνει» χωρίς ωστόσο να υιοθετεί ούτε καν ορισμένα «καλά» συνθήματα που είχε το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν. «Παίρνει όλο το διεφθαρμένο, το σάπιο ΠΑΣΟΚ και τα χειρότερα χούγια του», σημείωσε.

Επιτέθηκε στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, λέγοντας πως οι προτάσεις του για το ευρώ, δεν αλλάζουν το γεγονός πως βρίσκεται στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και επανειλημμένα έχει ξεκαθαρίσει πως «πειθαρχεί με τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις του κόμματός του». «Οι προτάσεις τους είναι στην ίδια γραμμή πλεύσης. Εντός των τειχών», τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Για το Ποτάμι, ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε πως η ανανέωση της πολιτικής δε γίνεται με «ιλουστρασιόν περιτυλίγματα από τηλεοπτικούς αστέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα