Χριστίνα Πολίτη: «Άδειασε» το περσινό Πρωινό του ΑΝΤ1

Δεν «μάσησε» τα λόγια της στην «Μεσημεριανή Μελέτη», χθες η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι η περσινή της εμπειρία στο «Πρωινό ΑΝΤ1» ήταν «τραυματική».

Μιλώντας για την εμπειρία της, στο πάνελ είπε:

«Στο ίδιο format με το Πρωινό ΑΝΤ1 δεν ξαναπάω, το έχω δηλώσει άλλωστε. Αυτά που γίνονται τώρα, εγώ τα έχω κάνει από το 1998. Να το ξανακάνω το 2012 και να μου λένε και πώς να το κάνω με εκνευρίζει. Είναι μερικά πράγματα που ενώ είναι εύκολα κάποιοι

τα κάνουν πολύ δύσκολα. Ή θα αφήνεις ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν κάτι ή δε θα αφήνεις  και θα αφήνεις τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι η τηλεόραση κάνει λάθη στο casting. Παίρνει λάθος πρόσωπα και γι’ αυτό βλέπεις κι αυτή την παρακμή».

Η Χριστίνα Πολίτη, σχολίασε και το γεγονός ότι ο φακός εστίαζε πάντα στους παρουσιαστές, τους πρώτους μήνες, ακόμη κι όταν εκείνη μιλούσε.

 «Εγώ δεν είχα καμία αγωνία να έχω πλάνα. Το πρώτο τρίμηνο μιλούσα και δε με έδειχναν και δεν είπα και τίποτα. Το θέμα είναι τι λέμε. Ενώνουν πέντε ανθρώπους που θέλουν όλοι ένα χώρο και γίνεται η σφαγή του Δράμαλη. Ο ένας θέλει να τον δείχνει την ώρα που μιλάει ο άλλος  γιατί φοβάται ότι χάνει έδαφος και ότι του χρόνου θα έχει χάσει στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης. Εγώ δεν είχα αγωνία να φαίνομαι, αλλά σε μια στιγμή είπα κι εγώ σας παρακαλώ όταν μιλάω μπορείτε να με δείχνετε; Δεν είναι ωραίο να ακούγεται η φωνή σου και να δείχνει έναν άλλο να κάνει χαριτωμενιές. Αυτά είναι ξεπερασμένα»

Όσο για τον Χρήστο Φερεντίνο, είπε ότι μπορεί να ήταν καλός παρουσιαστής στα τηλεπαιχνίδια αλλά το πρωινό και το lifestyle, ήταν κάτι «μακριά» από αυτόν.

 Σε ενδεχόμενη πρόταση από την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, δήλωσε πως η απάντηση της θα ήταν αρνητική.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά και πρόταση να μου είχαν κάνει δεν θα πήγαινα να κάνω πάλι τα ίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα