Χάρις Αλεξίου: Η Ελλάδα είναι βαριά άρρωστη!

Σε συνέντευξή της στο aixmi.gr η γνωστή ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου εξέφρασε τον προβληματισμό της και την ανησυχία της για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα την τελευταία περίοδο, ενώ παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική εφόσον δεχόταν πρόταση από ένα νέο πολιτικό σχηματισμό.

Αρχικά, αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα μας, η Χάρις Αλεξίου επισημαίνει, πως «είναι πολύ τραυματισμένο το σώμα της Ελλάδας,

που δεν μπορείς να καταλάβεις από που πρέπει να ξεκινήσει η θεραπεία. Η Ελλάδα είναι βαριά άρρωστη».

«Πολλοί έκαναν καριέρα μόνο και μόνο επειδή ήταν απ' τη γενιά της Μεταπολίτευσης. Να επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, να επαναφέρουμε την ισορροπία στις ζωές μας. Εδώ τώρα ξεκινάμε από ένα μπάχαλο της Δημοκρατίας, από έναν Σοσιαλισμό που έγινε ρετάλι, από την διάψευση του οράματος αυτού και την απογοήτευση όλων όσων πίστεψαν και τελικά, δε δικαιώθηκαν», τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως νιώθει «θυμό», ενώ όπως σημειώνει, «στο μυαλό μου υπάρχει ένα τεράστιο κενό, γιατί δεν ξέρω με ποιον θα πρέπει να τα βάλω. Σαν να μην έχει πρόσωπο όλο αυτό το κακό».

«Φτάσαμε στο σημείο όπου οι άνθρωποι αγωνίζονται καταρχήν για το σπίτι τους, για την ίδια τους τη ζωή και για ένα κοινό συμφέρον. Αυτό το κοινό συμφέρον, όμως, τώρα ποιο είναι; Δεν ήταν έτοιμη η Ελλάδα να ακολουθήσει τα ευρωπαϊκά πρότυπα και να πειθαρχήσει σ' αυτούς τους κανόνες. Ενδεχομένως λόγω της ψυχοσύνθεσης των Ελλήνων, αλλά και λόγω άγνοιας για το τι σήμαινε όλο αυτό», κατέληξε.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Αναζητήσεις
αλεξιου αρρωστη, χαρις αλεξιου αρρωστη
Τυχαία Θέματα