Χαμός στο Σότσι μετά τη γυμνή φωτογράφιση αθλήτριας του σκι (βίντεο)

Η 22χρονη Λιβανέζα αθλήτρια του αλπικού σκι Jacky Chamoun έχει βρεθεί εδώ και λίγες ώρες στο επίκεντρο της προσοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από τα παρασκήνια της γυμνής φωτογράφισής της για τις ανάγκες ημερολογίου.

Η 22χρονη πρωταθλήτρια εμφανίζεται με το στήθος γυμνό και μετά το «σάλο» που προκλήθηκε στο διαδίκτυο, η αθλήτρια του σλάλομ ζήτησε δημοσίως συγγνώμη με ανακοίνωση που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να δημοσιευθεί το βίντεο, παρά μόνο οι φωτογραφίες.

«Το βίντεο αποτελεί μέρος από τα παρασκήνια. Δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όλους σας, γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στην εικόνα που αντανακλά ο πολιτισμός μας», δήλωσε η ίδια. «Το μόνο που σας ζητάω είναι να σταματήσετε να προβάλλετε το βίντεο, καθώς αυτό θα με βοηθήσει να συγκεντρωθώ σε αυτό που είναι σημαντικό την παρούσα στιγμή: Την προπόνησή μου και τους αγώνες», πρόσθεσε.

Πάντως, ο υπουργός της Νεότητας και του Αθλητισμού του Λιβάνου, Φάισαλ Καράμε, αντέδρασε έντονα ζητώντας να ληφθούν μέτρα εναντίον της σκιέρ από την Ολυμπιακή Επιτροπή του Λιβάνου με στόχο να «προφυλαχθεί η υπόληψη του Λιβάνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα