Μπόνο: Δεν ξέρω εάν θα ξαναπαίξω κιθάρα…!

Χαμός επικράτησε στο διαδίκτυο από τους θαυμαστές του Μπόνο των U2 μετά την δήλωσή του, πως δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει κιθάρα μετά το σπάσιμο του χεριού του σε πρόσφατο ατύχημα που είχε με ποδήλατο.

Ο 54χροος Ιρλανδός ροκ σταρ έσπασε το χέρι και τον ώμο του σε έξι σημεία, όταν έπεσε από το ποδήλατό του στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Νοέμβριο. Υποβλήθηκε σε μια πεντάωρη χειρουργική

επέμβαση στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην οποία του τοποθετήθηκαν τρεις μεταλλικές πλάκες και 18 βίδες τιτανίου στον αγκώνα του.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο ροκ σταρ αναμενόταν να αναρρώσει πλήρως ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο ίδιος οι μακροπρόθεσμες συνέπειες του ατυχήματος και της εγχείρησης σημαίνουν ότι μπορεί να μην είναι πλέον σε θέση να παίξει κιθάρα στη σκηνή.

Σε επιστολή του προς τους θαυμαστές του, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος, ο Μπόνο δήλωσε: «Η ανάκαμψη είναι πιο δύσκολη από όσο φανταζόμουν. Την ώρα που το γράφω αυτό, δεν είναι ακόμη σαφές αν θα ξαναπαίξω κιθάρα. Η μπάντα μου υπενθύμισε πως τόσο αυτοί όσο και ο δυτικός πολιτισμός δεν εξαρτώνται από το αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω».

Keywords
Τυχαία Θέματα