Μπαζούκας και… παλτά!

***Η… ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας σαφώς και δεν είναι κάτι που θα περάσει απαρατήρητο. Ήδη άρχισε ο… νέος πόλεμος των «αιωνίων». Εκείνο το «εμείς παίζουμε ντέρμπι και οι άλλοι φιλικά», έστω κι αν δεν κατονόμασε τον Ολυμπιακό, ήταν αφορμή πολέμου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος… πήραν τα όπλα

τους και πυροβόλησαν την μια σε ήπιους τόνους, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Μώραλη, και την άλλη σε πιο έντονο ύφος με τον… μετρ του είδους Σάββα Θεοδωρίδη. Νέα απάντηση δεν υπήρξε από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αφού αυτό που ήθελε να περάσει προς τα έξω ο Γόντικας το… πέρασε. Σαφώς και καλό θα ήταν να δώσει κάποιες εξηγήσεις για το τι εννοεί, αλλά δύσκολα θα συμβεί αυτό. Το θέμα είναι ότι όσο πιο πολύ πλησιάζουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος και οι δύο διεκδικητές κυνηγούν επί ίσοις όροις την κούπα, τόσο περισσότερο ο χαρτοπόλεμος θα έχει την τιμητική του. Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμη δεν είδαμε τίποτα φέτος. Είπαμε, όσο προχωράει το πρωτάθλημα, τόσο οι σφεντόνες θα μετατρέπονται σε… πολυβόλα και μπαζούκας!

***ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ εβδομάδες πριν το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου παίκτη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, βλέποντας τα αμυντικά προβλήματα (τραυματισμός Μπουμσόνγκ, απουσία του Καντέ στο Κόπα Άφρικα), ζήτησε την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού κι ας μην είναι φυσικά ένα… βαρύ όνομα. Όμως όταν το ταμείο είναι μείον και οι μέτοχοι άφαντοι, τότε δεν υπάρχει η διοίκηση που θα πάρει το ρίσκο. Κι ο Γόντικας δεν το πήρε. Δεν ήταν σε θέση ούτε να διαθέσει 200 ή 300 χιλιάρικα για να πάρει η ομάδα του έναν παίκτη και να ενισχυθεί στα μετόπισθεν, ικανοποιώντας και τα αιτήματα του προπονητή του. Σημεία των καιρών σε έναν Παναθηναϊκό, όπου το μέλλον είναι αβέβαιο. Ειδικά τώρα που μετά από περίπου 4 μήνες ξεφούσκωσαν για τα καλά τα… παραμύθια με τους πρίγκιπες και τους Τσάκες. Τουλάχιστον οι αναγνώστες αυτής εδώ της εφημερίδας από την πρώτη στιγμή είχατε την σωστή πληροφόρηση για το συγκεκριμένο θέμα!

***ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι ενεργοί στο μεταγραφικό κομμάτι και μάλιστα ήδη παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος θεωρείται ο Ρόι Κάρολ! Ο έμπειρος τερματοφύλακας, που στο πρώτο μισό της σεζόν έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΟΦΗ, πιάνει λιμάνι και θα πάρει την θέση του Φράνκο Κοντσάντσο! Του Αργεντίνου πορτιέρο, που το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως το μεγάλο όνομα, αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ένας τερματοφύλακας… που τα έτρωγε με όλους τους τρόπους και φυσικά σχεδόν αμέσως έχασε την θέση βασικού από τον Μέγιερι μέχρι που έγινε «ξένο σώμα»!

***ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ καλοκαίρι αποκτήθηκε με τυμπανοκρουσίες από τον Ολυμπιακό και τελικά αποδείχθηκε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο… παλτό πρώτης ποιότητας. Αυτό ισχύει και για τον Φραν

Keywords
Τυχαία Θέματα