Μπάσκετ: Σήμερα η πρώτη του νταμπλούχου Παναθηναϊκού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν, από την οποία θα απουσιάσει ο νέος προπονητής Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως και κάποιοι παίκτες.

Ο Τζέιμς Γκιστ για παράδειγμα έλαβε ειδική άδεια από τη διοίκηση, ώστε να παραμείνει στις ΗΠΑ για μια προσωπική του υπόθεση, και θα ενσωματωθεί

στην προετοιμασία αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ιβάνοβιτς, ο οποίος θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Σήμερα και αύριο οι παίχτες των «πρασίνων» θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και σε εργομετρικά τεστ (όσοι βρίσκονται από μέρες στην Αθήνα έχουν περάσει ήδη).

Παπαγιάννης και Κόνιαρης θα ενσωματωθούν στην ομάδα το Σάββατο (23/8), προκειμένου να ακολουθήσουν την αποστολή για το Καρπενήσι, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος αναμένεται να συναντήσει την αποστολή τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Εκτός θα είναι και οι Γιάνκοβιτς, Λούντζης, οι οποίοι βρίσκονται με τις Εθνικές ομάδες ανδρών και παίδων αντίστοιχα.

Ωστόσο, θα είναι από τις λίγες φορές, που σχεδόν όλοι οι παίκτες θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία, καθώς ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να μην έχει ούτε έναν διεθνή.

Το άρθρο Μπάσκετ: Σήμερα η πρώτη του νταμπλούχου Παναθηναϊκού εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα