Μπαντόσα – Σαμπαλένκα: Μια συγκινητική στιγμή

Λύγισε η Πάουλα Μπαντόσα και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς αναγκάστηκε για άλλη μια φορά (η τέταρτη το τελευταίο εξάμηνο) να εγκαταλείψει αγώνα λόγω προβλήματος στη μέση. Αυτή τη φορά, η Ισπανίδα τενίστρια αγωνιζόταν με την Αρίνα Σαμπαλένκα για την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Στουτγάρδης, και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει στο κρισιμότερο σημείο, όταν το σκορ ήταν 1-1 στα σετ και 3-3 στο τρίτο και καθοριστικό. Τότε, η Σαμπαλένκα την πλησίασε και αφού είπαν δύο λόγια, η Μπαντόσα έπεσε στον ώμο της Λευκορωσίδας και ξεκίνησε να κλαίει.

dir="ltr" lang="qme"> pic.twitter.com/t6TKBRVVWj

News Aryna Sabalenka (@Sabanewsss) April 17, 2024

H σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά έχει τον τελευταίο χρόνο συνέχεια προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία την έχουν φέρει πολύ χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Paula Badosa breaks down crying hugging Aryna Sabalenka after being forced to retired following her injury #PorscheTennis pic.twitter.com/gTwdKyBNK4

— Liviefromparis (@ILoovEnglish) April 17, 2024

Η Ισπανίδα και η Λευκορωσίδα είναι πολύ καλές φίλες και κάνουν παρέα και εκτός κορτ. Μάλιστα όταν αυτοκτόνησε ο πρώην σύντροφος της Σαμπαλένκα η Μπαντόσα ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της στο Μαϊάμι.

This moment at the net between Badosa and Sabalenka…

Heartbreaking.

Just hope Paula can play Madrid… pic.twitter.com/ouXXaVa11U

— José Morgado (@josemorgado) April 17, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Attiki Press
Μπαντόσα – Σαμπαλένκα,bantosa – sabalenka