Μπακογιάννη σε Στουρνάρα: Δεν κάνετε τον πολίτη σύμμαχό σας

Σκληρή κριτική άσκησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

«Δεν είναι η φορολογική μεταρρύθμιση που θα περιμέναμε και θα έπρεπε να έχει την λογική των κινήτρων. Δεν κάνετε τον πολίτη σύμμαχό σας», είπε η κα Μπακογιάννη απευθυνόμενη

προς τον κ. Στουρνάρα.

Επιπλέον, ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών «γιατί πρέπει οι πολίτες να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις τον Αύγουστο με αποτέλεσμα να συμπίπτουν όλα τα χαράτσια’’ Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο», ενώ αναφέρθηκε και στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, λέγοντας ότι «θα πρέπει να είναι πραγματικές και να μην είναι και αυτές κατ’ εντολή κάποιων άλλων διότι η αγορά ακινήτων έχει καταρρεύσει».

Μάλιστα, ανεβάζοντας τους τόνους κατά της τρόικας, είπε: «Δεν καταλαβαίνω πλέον γιατί η τρόικα επιμένει σε μια φορολογική πολιτική που δεν φέρνει έσοδα. Τι κερδίζουν αυτοί οι "καμπαλέρος" όταν υποχρεώνουν μια χώρα να ακολουθεί μια φορολογική πολιτική χωρίς αποτέλεσμα; Θα περίμενα να έρθει και να ζητήσει συγγνώμη η τρόικα».

Εξάλλου, η κα Μπακογιάννη έκατσε δίπλα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, με τον οποίο είχαν μια κατ’ ιδίαν συζήτηση σε ευχάριστο κλίμα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα