Μπακογιάννη: Η συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, η πιο αξιόπιστη λύση

«Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ. προβάλλει σήμερα ως η πιο αξιόπιστη λύση», δήλωσε σήμερα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο in.gr, υπογραμμίζοντας παράλληλα

ότι «η συστράτευση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο είναι η αυτονόητη πραγματικότητα» που έκανε και την ίδια να παραμερίσει προσωπικές αναστολές και να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι «η ευρωπαϊκή ομπρέλα είναι η μόνη που εγγυάται την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη διατήρηση των κεκτημένων ετών». «Ο άλλος δρόμος, εκείνος της μονομερούς καταγγελίας και της εξόδου από την Ευρώπη, είναι καταστροφικός», εξηγεί.

Η κυρία Μπακογιάννη επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «με το πρόγραμμά του θα αυξήσει τα ελλείμματα, εθνικοποιώντας τράπεζες, κρατικοποιώντας επιχειρήσεις, όπως ο ΟΤΕ και αυξάνοντας τις σπατάλες του κράτους».

«Υπάρχει μια βασική διαφορά ανάμεσα σε αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτά που προτείνει η Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, πρέπει να σας πω, πως όταν εμείς, μιλήσαμε για επέκταση του επιδόματος ανεργίας, τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Δούρου μας κατηγόρησε για λαϊκισμό, λέγοντας πως δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοια μέτρα. Λίγες μέρες μετά βέβαια, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του είπε πως και θα διπλασιάσει το επίδομα ανεργίας, αλλά θα δώσει κιόλας και επίδομα στους άνεργους μετανάστες. Ε, τώρα αυτό είναι παλαβό…!», επισήμανε χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα