Μπακογιάννη: Ενδεχόμενες εκλογές θα έχουν τεράστιο κόστος για τη χώρα

«Εάν γίνουν εκλογές, αυτές θα γίνουν για τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και θα έχουν ένα τεράστιο κόστος για τη χώρα, κάτι για το οποίο δεν θα φταίει η αντιπολίτευση», υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η κα Μπακογιάννη απέκλεισε το

ενδεχόμενο αυτοδύναμης κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «ο λαός πλέον με πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα θα κρίνει και θα υποχρεώσει τις πολιτικές δυνάμεις σε συνεργασία», ενώ όπως είπε «μόνη ελπίδα είναι να υπάρξει ανάγκη κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας αν θέλουμε να σώσουμε τη χώρα».

Αναφορικά με τη στάση της Ν.Δ. είπε ότι «έλεγε την αλήθεια, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τις ευρωπαϊκές συμφωνίες», για να συμπληρώσει πως «αν ο κ. Σαμαράς είχε παραιτηθεί όταν είχε χάσει τις εκλογές, η ΝΔ θα είχε λύσει ήδη το θέμα της ηγεσίας».

Εξάλλου, η κα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας αιχμηρά: «Αντί να ασχολούμαστε με τους χιλιάδες ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους, ασχολούμαστε με τις γραφικότητες της Προέδρου της Βουλής».

Keywords
Τυχαία Θέματα