Μπάγιεβιτς: «Πιστεύω στους παίκτες»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκρυψε τις δυσκολίες που κρύβει για τον Ατρόμητο, η αναμέτρηση κόντρα στη Νιούκαστλ. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας ανέφερε πως «δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», ενώ δήλωσε πως εμπιστεύεται τους παίκτες του.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μπάγιεβιτς δήλωσε, μεταξύ άλλων:

»Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά. Ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη στο

πρώτο της ματς. Είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα. Σήμερα έμαθα ότι έχει έρθει στην Ελλάδα με αρκετές απουσίες αλλά δεν είναι ομάδα που βασίζεται σε έναν δύο παίκτες αλλά σε 30.

»Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε θα κάνουμε την προσπάθεια μας όσο πιο δυνατά μπορούμε. Δεν αντιμετωπίζω κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Μη με ρωτάτε πώς θα παίξω γιατί δεν θα σας πω.

»Πιστεύω στους παίκτες. Πρέπει να ξέρουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι γι' αυτούς θέλουμε κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Πάντα οι ομάδες προσπαθούν εντός έδρας να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, τώρα θα δούμε πως θα είναι η Νιούκαστλ. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία, αλλά χρειάζεται να είμαστε πιο καλοί από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε παίξει πιο σοβαροί.»

Keywords
Τυχαία Θέματα