Άξιζε την νίκη ο Ολυμπιακός με την Αστάνα (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του Europa League, παρά τις πολλές αλλαγές στην σύνθεση του, τον πλαστικό χλοοτάπητα και τον καιρό στο Καζακστάν, στάθηκε στο «ύψος» του απέναντι στην Αστάνα και ήρθε 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να φύγουν με την νίκη, ενώ δικαίως διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε

στον Σεμπά στο 39ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 7 βαθμούς στον όμιλο.

Το ματς

Μόλις στο 4ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάρτινς από δεξιά, ο Βιάνα πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 8’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Στο 8′ ο Τβουμάσι έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και γύρισε τη μπάλα από δεξιά στον Ντεσπότοβιτς, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Ο Καρντόσο έστρωσε στον Σεμπά, αυτός έκανε την προσποίηση και σούταρε, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Καρντόσο που έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση αλλά ο Μπεϊσεμπέκοβ έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 23’ ο Μουζίκοβ εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Ντεσπότοβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Λεάλι έδιωξε εντυπωσιακά και στο 29’ ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μανθάτης έκανε την ενέργεια και τη σέντρα από δεξιά και ο Σεμπά με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Στο 33’ ο Μάρτινς έβγαλε τη σέντρα με τον Σίτοβ παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 39’ οι «ερυθρόλευκοι φώναξαν για πέναλτι σε πέσιμο του Σεμπά στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Μουζίκοβ, αλλά ο ρέφερι συνέχισε το ματς.

Στο 73’ ο Ελιουνούσι έπιασε νέο σουτ με τον Έριτς να τον σταματά εκ νέου, ενώ στο 79’ ο Σεμπά μπήκε στην περιοχή, έκανε την προσποίηση και προσπάθησε να γυρίσει στον Ελιουνούσι που ερχόταν από πίσω, αλλά η άμυνα της Αστάνα πρόλαβε να διώξει πριν γίνει επικίνδυνος ο Νορβηγός.

Στο 85’ το πολύ δυνατό σουτ του Μάρτινς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Αστάνα, στη συνέχεια στο έδαφος και ο Έριτς μάζεψε.

Στο 90+4’ ο Σεμπα έκανε την ενέργεια και τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Καρντόσο δεν μπόρεσε με κεφαλιά να σκοράρει από κοντά.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Μαξίμοβιτς, Μουζίκοβ, Μπεϊσεμπέκοβ, Σιτόβ, Ντεσπότοβιτς (82’ Κουλμπέκοβ), Μαλί, Τβουμάσι (90+3’ Ναζαριάν), Λογκβινένκο, Σόμκο, Καμπανανγκά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Μάρτινς (90+1’ Ανδρούτσος), Σεμπά, Μανθάτης (64’ Ελιουνούσι), Ελεμπντελαουί, Καρντόσο, Καμπιάσο (81’ Ρομαό)

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Το άρθρο Άξιζε την νίκη ο Ολυμπιακός με την Αστάνα (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα