Αξία ακινήτου με ένα κλικ: Η εφαρμογή που “λύνει τα χέρια”

Παραπάνω από 7 εκατομμύρια πολίτες έχουν την δυνατότητα να υπολογίσουν την αντικειμενική αξία του ακινήτου τους με μία μόνο εφαρμογή. «Δώσαμε τη δυνατότητα αυτή να μπορεί να μπει στο valuemaps. Μπορεί να εντοπίσει κανείς στον χάρτη το ακίνητο ή να δώσει τη διεύθυνση του ακινήτου και να του εμφανιστεί στην οθόνη. Μπορεί να εντοπίσει τις γραμμικές και κυκλικές ζώνες γύρω από το ακίνητο», δήλωσε ο Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων. «Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε φορολογική δικαιοσύνη

για όλους».

Πώς θα εκδώσετε το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Covid-19

Όπως τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος, κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το πιστοποιητικό νόσησης. Αν κάποιος νομίζει ότι έχει νοσήσει χωρίς να έχει κάνει test, δεν μπορεί να πάρει βεβαίωση νόσησης. Σε ότι αφορά όσους έχουν εμβολιαστεί κι έχουν κάνει το πρώτο εμβόλιο και θέλουν να εκδώσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, μπορούν να το κάνουν. Υπάρχει μία χρήσιμη ενότητα στο emvolio.gov.gr, όπου μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες που ισχύουν για όποιον έχει νοσήσει, τι πρέπει να κάνει και τι πιστοποιητικό να εκδώσει.

Οι πολίτες έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το πιστοποιητικό αρνητικού PCR ή rapid test. Στη συνέχεια θα έχει κατεβάσει μία εφαρμογή από το gov.gr το οποίο ανάβει πράσινο όταν έχει εμβολιαστεί και έχει έγκυρο πιστοποιητικό.

Η εφαρμογή θα είναι έτοιμη γύρω στις 10 Ιουλίου.

Με κωδικούς του TAXISNET θα λάβουν οι νέοι το voucher των 150 ευρώ

Το voucher μπορεί να εξαργυρωθεί με ψηφιακό τρόπο, μέχρι στιγμής έχει σημαντική ανταπόκριση και παρατηρείται συμμετοχή στους εμβολιασμούς. Κλείνονται όλο και περισσότερα ραντεβού και ενισχύεται η συμμετοχή όλων των πληθυσμιακών ομάδων. Για όσους νέους δεν έχουν κωδικούς TAXISNET μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό μέσω ΚΕΠ ή φαρμακείου. Ωστόσο όλα δείχνουν πως… δεν γλιτώνουν την επίσκεψη στην εφορία, καθώς είναι απαραίτητο να έχουν κωδικούς TAXISNET για να πάρουν το voucher των 150 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα