«Ατυχής» χαρακτηρίζει τη δήλωση Σαμαρά ο Βενιζέλος

Μέρα με τη μέρα χάνεται η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης με την πίεση να «χτυπάει κόκκινο» τις τελευταίες μέρες, λίγο πριν τα μέτρα φθάσουν στη Βουλή. Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη δήλωση του πρωθυπουργού περί ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων.

«Η εσπευσμένη ανακοίνωση του τύπου “η κυβέρνηση έκανε ότι μπορούσε

να κάνει, προχωράει και όποιος θέλει ακολουθεί” και μάλιστα την ώρα που συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και αρχίζει η συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, είναι το λιγότερο ατυχής» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του κινήματος έγινε ακόμη πιο αιχμηρός: «Όταν εμείς γυρίζαμε κάποιοι άλλοι πήγαιναν στα θέματα της εθνικής ευθύνης και της διαχείρισης της κρίσης. Ας προσέχουν συνεπώς στο πως χειρίζονται τα θέματα τώρα που όλα είναι εξαιρετικά λεπτά».

»Το κρίσιμο πολιτικό στάδιο της διαπραγμάτευσης όχι μόνον δεν τελείωσε αλλά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και καλούμε την κυβέρνηση να βάλει τα δυνατά της, να αξιοποιήσει όλες τις εθνικές δυνάμεις, να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup» συμπλήρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα