Ατύχημα, όχι δολοφονία, ο θάνατος της Φαίης, λέει ο πατέρας του κατηγορουμένου

«Σήκωσε το χέρι και χτύπησε ένα κοριτσάκι με άνανδρο τρόπο, ένα μπιμπελό δεν το χτυπάς, δεν το δέχομαι να σηκώσει χέρι σε γυναίκα».

Αυτό υποστήριξε στην κατάθεσή του ο πατέρας του κατηγορουμένου για δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπλάχα στη Νέα Μάκρη, τον Απρίλιο του 2013, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση πως δεν επρόκειτο για δολοφονία, αλλά για ατύχημα.

Ανέφερε ακόμη ότι ο γιος του αγαπούσε τη Φαίη και ότι αν δεν γινόταν το περιστατικό μπορεί σήμερα να ήταν μαζί, ενώ για το μοιραίο

βράδυ, υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος δεν πήγε να παραδοθεί γιατί φοβόταν: «Ηταν τρομοκρατημένος. Κοιμόταν σε παγκάκια. Μετά έμαθα ότι πήγε να εξομολογηθεί. Φοβήθηκε. Τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν μέσα ή έξω από τη φυλακή».

Ο πατέρας του κατηγορουμένου χαρακτήρισε τον γιο του «υπερκινητικό» και «φωνακλά», ενώ αναφερόμενος στη σχέση που είχε με τις δύο αδελφές υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως είχαν συγγένεια.

«Δεν ρώτησα πότε τα επίθετα τους. Η αδελφή του θύματος τον περίμενε μέχρι να ετοιμαστεί. Η σχέση τους ήταν φιλική. Η Φαίη ερχόταν κανονικά στο σπίτι. Τη Φαίη την αγαπούσε. Του μίλαγε και καθόταν σαν τσολιάς. Την αγαπούσαμε τη Φαίη».

Παράλληλα, απέρριψε τη φερόμενη εμπλοκή του γιου του με τη Χρυσή Αυγή,υποστηρίζοντας ότι ο γιος του δεν ασχολείτο με τα κόμματα και με την πολιτική. «Δεν ξέρει ποιος είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ξέρει τη Χρυση Αυγη;» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε επίσης ότι ο κατηγορούμενος ήθελε να γίνει μοντέλο: «Πήγαινε στο γυμναστήριο για να φουσκώνει τα μπράτσα του για τις κοπέλες. Έπαιρνε μια σκόνη για να φουσκώνουν τα μπράτσα. Μου είπε ο φαρμακοποιός ότι αντί για μπριζόλα έτρωγε το πρωί τη σκόνη. Ήθελε να γίνει μανεκέν. Είχε κάνει αίτηση να γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα