Αθώοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της φράουλας Μανωλάδας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αθώοι για όλες τις βασικές κατηγορίες κρίθηκαν ο ιδιοκτήτης όπου εργάζονταν τα θύματα – μετανάστες, που πυροβολήθηκαν στις φραουλοφυτείες της Μανωλάδας όταν πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα πολλών μηνών, ο Νίκος Βαγγελάτος, καθώς και ο κατηγορούμενος επιστάτης Κωνσταντίνος Χαλούλος.

Μόνο επιστάστης Γεώργιος Χαλούλος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ ένοχος για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κρίθηκε ο κατηγορούμενος κ. Αποστολόπουλος.

Να σημειωθεί,

πως οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής, αμέσως μετά την εκφώνηση της απόφασης, που ήταν ομόφωνη, δήλωσαν ότι θα προσφύγουν κατά της διαδικασίας και της απόφασης στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, επικαλούμενοι κακοδικία, την ίδια στιγμή που συγκεντρωμένοι εργάτες γης και μέλη φορέων και οργανώσεων πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με συνθήματα και κατά των δικαστών, ενώ ήταν παρούσα ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σημειωτέον, ότι εκείνη την ημέρα 28 άτομα – μετανάστες είχαν τραυματιστεί από πυροβόλα όπλα…

Το άρθρο Αθώοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της φράουλας Μανωλάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα