Άστεγος από τη Βουλγαρία ο δολοφόνος του 82χρονου σε διαμέρισμα στον Πειραιά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένας άστεγος Βούλγαρος συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής ως δράστης της δολοφονίας 82χρονου, στις 19 Ιανουαρίου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Πειραιά.

Ο δράστης, ερεύνησε όλο το διαμέρισμα για να βρει ένα ποσό γύρω στα 18.000 ευρώ, που έκρυβε στο σπίτι ο 82χρονος, αλλά δεν τα βρήκε και αποχώρησε

παίρνοντας ένα κινητό τηλέφωνο και έναν φορητό υπολογιστή.

Όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα, οι αστυνομικοί είδαν ότι οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας και όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί διάφορα αντικείμενα.

Δεν είχαν παρατηρηθεί ίχνη παραβίασης στην κεντρική πόρτα

Από την άλλη πλευρά δεν είχαν παρατηρηθεί ίχνη παραβίασης της πόρτας εισόδου στο διαμέρισμα, οπότε προέκυψε η πεποίθηση ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Και πράγματι έτσι ήταν.

Ο 40χρονος άστεγος Βούλγαρος, έβρισκε κατά καιρούς φιλοξενία στο σπίτι του ηλικιωμένου αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να τον ληστέψει. ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός.

Δακτυλικά αποτυπώματα και DNA οδήγησαν στον δράστη

Δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και στοιχεία DNA, που βρέθηκαν στην σκηνή του εγκλήματος, ταυτοποιήθηκαν με τα αντίστοιχα του 40χρονου.

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν επί ημέρες και τελικά τον εντόπισαν να περιφέρεται στο λιμάνι του Πειραιά

Το άρθρο Άστεγος από τη Βουλγαρία ο δολοφόνος του 82χρονου σε διαμέρισμα στον Πειραιά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα