Ασέλγεια σε ανήλικο Περιστέρι: Συνελήφθη 74χρονος

Ένας 74χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω καθώς φέρεται να έχει ασελγήσει σε νεαρό άτομο με νοητική υστέρηση. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη σύλληψη του 74χρονου προχώρησε χθες (11/4) το απόγευμα ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στο Περιστέρι, ο οποίος έπιασε επ’ αυτοφώρω

τον ηλικιωμένο να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 16χρονου με νοητική υστέρηση. Ο αστυνομικός αθλούνταν στο γήπεδο Χωραφά, όταν αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι ο ηλικιωμένος θωπεύει το ανήλικο παιδί, εκμεταλλευόμενος τη διανοητική του κατάσταση. Στη συνέχεια, αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, του πέρασε χειροπέδες, και ο 74χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Η σύζυγος του, μιλώντας στο «Star» και την Ευγενία Πουλοπούλου, εξέφρασε ότι η ίδια δεν βρισκόταν εκεί τη δεδομένη στιγμή. Όπως υπογράμμισε δε γνωρίζει τίποτα και, μεταξύ άλλων, συμπλήρωσε για τον 74χρονο ότι: «Πηγαίνει [στο πάρκο] συχνά. Περπατάει. Έχει χίλια-δυο προβλήματα. Έχει ζάχαρο, έχει καρδιά. Απ’ όλα αυτά. Το παιδί το ξέρει. Του έλεγε καλημέρα και το παιδί τον χαιρετούσε». Μάλιστα, ανέφερε ότι και η ίδια γνώριζε τον 16χρονο. «Δεν ήθελε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί. Αλίμονο. Προς Θεού».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασέλγεια, Περιστέρι, Συνελήφθη 74χρονος,aselgeia, peristeri, synelifthi 74chronos