Αρθρο 99 και... 100 χρόνια ΑΡΗΣ


Αρθρο 99, αγωνιστικός σχεδιασμός, μεταγραφές, ανανεώσεις ήταν το βασικότερο "μενού", που απασχόλησε όλο τον ΑΡΗ τους τελευταίους 3 μήνες. Οι επαφές με τους πιστωτές έχουν κορυφωθεί, με το φάκελο να κατατίθεται στις 19 Αυγούστου και την οριστική απόφαση να αναμένεται στις αρχές του Δεκέμβρη.

Ως προ το αγωνιστικό σκέλος, διοίκηση και τεχνικό τιμ, έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης και τώρα που τα... ψέμματα τελειώνουν, αρχίζει το πρωτάθλημα.

Σύντομα, όμως, θα πρέπει να γίνουν και οι συναντήσεις ανάμεσα

στους φορείς του συλλόγου, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων της ομάδας. Η τελευταία επαφή υπήρξε στις 8 Αυγούστου και η ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε (από την ΚΜΑ), έκανε λόγο για νεότερες εξελίξεις στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα "συγκεκριμενοποιηθεί το πλάνο δράσης".

Τα 100 χρόνια του ΑΡΗ αποτελεί τεράστια υπόθεση από διάφορες οπτικές γωνίες. Το "πλέγμα" δράσεων, εξαιτίας του άρθου "99" (γύρω από εκεί επικεντρωθεί όλη η "κίτρινη" οικογένεια", έχει πάει... πίσω τις εξελίξεις, αλλά κανείς στον ΑΡΗ δεν έχει ξεχάσει τα πιο ιστορικά γενέθλια του συλλόγου.

Εφόσον, όλα κυλήσουν βάσει σχεδίου και με μεθοδικότητα, τότε ο ΑΡΗΣ μπορεί και να αλλάξει επίπεδο, χωρίς κανείς να το... καταλάβει.

πηγη allaboutaris.com

Keywords
Τυχαία Θέματα