Αρνείται πως δεν πλήρωνε χρέη προς το δημόσιο ο Ντέμης Νικολαϊδης

Την δική του εκδοχή αναφορικά με τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το δημόσιο έδωσε εξερχόμενος από το αυτόφωρο, ο Ντέμης Νικολαϊδης δηλώνοντας: «Σωστά κινείται η δικαιοσύνη για να δει ποιος πλήρωνε και ποιος όχι, έχει πέσει λάσπη ότι εγώ δεν πλήρωνα. Μέχρι που έφυγα από την ΑΕΚ οι δόσεις πληρώνονταν κανονικά. Μέχρι που είχαμε και χρεωστικό ΦΠΑ. Τα ποσά αφορούν χαμένες ρυθμίσεις και

δεν θα κρίνω εγώ ποιος έχει την ευθύνη. Ο Καθένας πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ. Πρέπει να σωθεί η ομάδα», οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της Ένωσης.

Να υπενθυμίσουμε πως, στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα σε βαθμό πλημμελήματος για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά στην περίoδο 2004-2008.

Ο Ντέμης Νικολαϊδής παρουσιάστηκε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ προσκομίζοντας στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του. Τα στοιχεία αυτά παρουσίασε στον εισαγγελέα, όπου προσήχθη μετά την σύλληψη του. Ο Νέμης Νικολαΐδης παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο τριμελές, ζήτησε αναβολή την οποία πήρε και αφέθηκε ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα