Απορρίφθηκε η έφεση για Τιάγκο Σίλβα, καμία ποινή σε Ζούνιγκα για το εγκληματικό φάουλ στον Νεϊμάρ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η έφεση της Βραζιλίας για τον Τιάγκο Σίλβα απορρίφθηκε και ο αρχηγός της Σελεσάο θα είναι οριστικά απών από τον αυριανό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γερμανία.

Επίσης, η FIFA αποφάσισε ότι δεν θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατά του Κολομβιανού αμυντικού Χουάν Καμίλο Ζούνιγκα, ο οποίος χτύπησε με το γόνατο και προκάλεσε κάταγμα σπονδύλου στον Νεϊμάρ, που θα χάσει το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

Η Πειθαρχική

επιτροπή της FIFA άνοιξε φάκελο για τον σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ, ωστόσο τον… έκλεισε άμεσα, με τον πρόεδρο να τονίζει πως δεν χρειάζεται να επέμβει η Ομοσπονδία. «Λυπούμαστε για το γεγονός και τις σοβαρές συνέπειες για την υγεία του Νεϊμάρ. Ευχόμαστε την πλήρη αποκατάσταση του παίκτη, ενώ αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να ληφθεί καμία αναδρομική δράση, επειδή το περιστατικό τελούσε τη συγκεκριμένη στιγμή υπό την επίβλεψη του διαιτητή του αγώνα».

Το άρθρο Απορρίφθηκε η έφεση για Τιάγκο Σίλβα, καμία ποινή σε Ζούνιγκα για το εγκληματικό φάουλ στον Νεϊμάρ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα