Απονομή του βραβείου “Σαντορίνη: Δημοφιλέστερος προορισμός της Μεσογείου 2013″ στις 5 Οκτωβρίου

Το βραβείο του “δημοφιλέστερου προορισμού της Μεσογείου 2013″ από τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο www.trivago.gr θα παραλάβει ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος – Νικόλαος Ζώρζος, μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων και το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων “Ατλαντίδα”, στο πλαίσιο σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 16:00, στο Αρχοντικό Μαρκεζίνη στη Μεσαριά, με θέμα “trivago-διαδικτυακό εργαλείο για ξενοδόχους”.

Η βράβευση προέρχεται

από τους χρήστες του trivago, οι οποίοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Σαντορίνη και την κατέταξαν ως τον υπ’ αριθμόν ένα προορισμό στις προτιμήσεις τους για διακοπές.

Του σεμιναρίου θα ηγηθεί η Country Developer της ελληνικής πλατφόρμας της trivago, κα Χαρά Γεωργιάδου, η οποία θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την εξέλιξη και δύναμη του Διαδικτύου τα τελευταία χρόνια στο χώρο του τουρισμού και πώς μπορούν οι ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων και καταλυμάτων χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές να επωφεληθούν χρησιμοποιώντας το.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Hotel Relations της ελληνικής πλατφόρμας, κ. Αναστάσιος Κύρτσης, θα παρουσιάσει όλες τις δωρεάν διαθέσιμες υπηρεσίες της trivago και θα υποδείξει τρόπους χρησιμοποίησής τους προς όφελος των ιδιοκτητών. Πώς μπορώ να διαχειριστώ το προφίλ μου; Πώς θα επιτύχω περισσότερες κρατήσεις; Πώς θα αυξήσω τη διαδικτυακή μου φήμη και πώς μπορεί αυτό να με βοηθήσει; Είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν στο σεμινάριο της 5ης Οκτωβρίου στη Σαντορίνη.

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων για την Ελλάδα, κα Χριστίνα Λένη, θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι ξενοδόχοι να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας. Πώς βοηθάει η συμμετοχή του ξενοδοχείου μου σε ένα δελτίο τύπου; Γιατί είναι καλό να ακολουθώ στα social media την trivago; Πώς μπορώ να συνεργαστώ με την trivago για ακόμα καλύτερη προβολή; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν στο σεμινάριο της trivago.

Από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης προσκεκλημένος εισηγητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Γιαννάτος, Internet Business Developer της εταιρίας Panadvert, που θα μιλήσει με θέμα: “Η επιρροή των social media στις online κρατήσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα