Απολογείται ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις ο 22χρονος, για το πώς και το γιατί με κυνηγετικό όπλο, έκοψε το νήμα της ζωής 20χρονου σπουδαστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ερημική τοποθεσία της Πεντέλης, τον περασμένο Μάιο.

Ήταν η τραγική κατάληξη της εξαφάνισης από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά του 20χρονου σπουδαστή των ΤΕΙ Αθήνας,

Θ.Γ, ο οποίος συνέχιζε τις σπουδές του αφ’ ότου είχε απολυθεί ως έφεδρος αξιωματικός, από το στρατό.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη του τραγικού του τέλους, η Ασφάλεια Αττικής, συνέλαβε έναν 22χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στην ανθρωποκτονία, μετά από οξύ επεισόδιο μεταξύ τους για θέματα ναρκωτικών.

Δεν δέχεται όμως ότι πυροβόλησε εσκεμμένα για να τον σκοτώσει. «Εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα. Πήγα να δω τι συνέβη και εκπυρσοκρότησε δύο φορές ακόμη», υποστήριξε ο 22χρονος, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στην Αστυνομία

Ισχυρίστηκε ακόμη, ότι το θύμα διαπληκτιζόταν με τρίτο πρόσωπο για διαφορές, που σχετίζονταν με αγοραπωλησίες ναρκωτικών, όταν… εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε εκείνος.

Ο δράστης φέρεται να έχει κατονομάσει ένα ακόμη άτομο, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν να εξακριβώσουν αν είναι υπαρκτό πρόσωπο και αν βρισκόταν πράγματι στον τόπο της δολοφονίας.

Μετά το έγκλημα, είπε στην απολογία του, γύρισε στον Γέρακα και πέταξε το κυνηγετικό όπλο σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή Κοντόπευκο Αγ. Παρασκευής.

Ο 22χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία που του παρουσίασαν οι αστυνομικοί, που ερευνούσαν μήνες την υπόθεση.

Το ένα ήταν ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται με το αυτοκίνητό του να φεύγει μαζί με το 20χρονο θύμα την ημέρα της εξαφάνισης, στις 8 Μαίου.

Σε άλλη εικόνα, επιστρέφει στο ίδιο σημείο μόνος…

Επίσης σε έρευνα στο σπίτι του βρήκαν κυνηγετικά σκάγια, που ταίριαζαν απόλυτα με αυτά που είχαν ριχτεί κατά του θύματος. Ήταν δηλαδή από την ίδια παρτίδα.

Επίσης, παρά το ότι το κινητό του θύματος είχε αφαιρεθεί από το σημείο, η ανάλυση κλήσεων έδειξε ότι πριν την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή, είχαν προηγηθεί πολλές συνομιλίες μεταξύ τους.

Κάπως έτσι, πέφτει η αυλαία σε ένα δράμα, που συγκλονίζει δύο οικογένειες καθώς πρωταγωνιστές και θύματα είναι νέα παιδιά…

Το άρθρο Απολογείται ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα