Αποκεφάλισε τη μητέρα του γιατί του ζητούσε να κάνει δουλειές

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα είχε ως δράστη έναν 23χρονο Αμερικανός, ο οποίος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποκεφάλισε τη μητέρα του και ο λόγος ήταν ότι τον ενοχλούσε το γεγονός ότι του έλεγε να κάνει δουλειές. Πρόκειται για τον Κρίστιαν Χοσέ Γκόμες, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, δηλαδή της δολοφονίας της μητέρας του Μαρίας Σουάρες-Γκόμεζ.

Στο νεαρό απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πινέλας, Μπομπ Γκουαλτιέρι.

Η

αστυνομία της πόλης ‘Ολντσμαρ πήγε στο σπίτι της μητέρας ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκε από συγγενή που ανέφερε ότι η Γκόμες είχε αποκεφαλιστεί. Ο δολοφόνος, που είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, άφησε το πτώμα κοντά στους κάδους απορριμμάτων του σπιτιού και διέφυγε με μοτοσικλέτα πριν συλληφθεί από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Ο Γκουλτιέρι δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WFLA ότι ο νεαρός σκότωσε τη μητέρα του γιατί είχε βαρεθεί να του ζητεί να πάει να τακτοποιήσει κιβώτια στη σοφίτα. «Γιατί ήταν θυμωμένος μαζί της, δύο ημέρες προετοίμαζε τη δολοφονία της», διευκρίνισε ο σερίφης.

Keywords
Τυχαία Θέματα