Αποχαιρετά την Εθνική Ελλάδος ο Φ. Σάντος

Τίτλοι τέλους στη συνεργασίας της Εθνικής Ελλάδος και του Φερνάντο Σάντος θα πέσουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε όχι στην πρόταση της ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας θέλοντας να επιστρέψει στους

πάγκους ενός συλλόγου.

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του ΠΑΟΚ ακούγεται έντονα ωστόσο δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ούτε πρόκειται να υπάρξει άμεσα.

Ο Φερνάντο Σάντος, ανέλαβε τις τύχες της Εθνικής Ελλάδος το καλοκαίρι του 2010 όπου και διαδέχθηκε τον Ότο Ρεχάγκελ. Με τον Πορτογάλο στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε αήττητο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 και έφθασε και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω μπαράζ όπου και απέκλεισε την Ρουμανία.

Επαφές για τον αντικαταστάτη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου μετά το Μουντιάλ θα ανακοινωθεί άμεσα ενώ πηγές μέσα από την ΕΠΟ αναφέρουν πως ήδη έχει βρεθεί και εκκρεμούν οι τελικές επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έτσι ώστε να ανακοινωθεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε συλλογικό επίπεδο έχει εργαστεί σε Εστορίλ, Εστέλα Αμαδόρα, Πόρτο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Σπόρτιγκ Λισαβόνας, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα