Από τα έδρανα της Βουλής στη «ροζ» βιομηχανία (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν αυτή δεν είναι στροφή στην καριέρα που έκανε η Φιλομένα Μαστρομαρίνο, τότε τι είναι;

Η 30χρονη Φιλομένα, που πλέον συστήνεται ως «Μαλένα από την Απουλία», παράτησε την πολιτική και το έριξε στο «πορνό», στηριζόμενη στις πλάτες του καλλιτέχνη του είδους , Ρόκο Σιφρέντι. Παρά την επιτυχημένη της πορεία στην πολιτική, αφού είχε εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα το 2013 στην περιφέρεια της Απουλίας, αποφάσισε να μας δείξει την πιο ερωτική της πλευρά.

Με ένα σύντομο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ο επιτυχημένος πορνοστάρ κρατώντας την αγκαλιά, παρουσιάζει στο κοινό το νέο αστέρι της ερωτικής βιομηχανίας.

Πίσω τους, ένας καταπράσινος όμορφος κήπος και μια πισίνα δεν μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή της κάμερας από το εντυπωσιακό ντεκολτέ της.

«Χαλάρωσε, σε βλέπω σφιγμένη», ακούγεται να λέει ο Ρόκο στην καινούρια του «μαθήτρια».

«Θέλησα να περάσω από από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά», απαντά στην ερώτηση του πορνοστάρ για τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει το πολιτικό πεδίο.

«Πώς θα αντιδράσεις αν θα σε πουν πόρνη;», την ρωτά ο Σιφρέντι και εκείνη απαντά με απόλυτη άνεση: «Θα μου αρέσει».

Με ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις και σιγουριά πως θα κατακτήσει το χώρο, η φιλόδοξη Φιλομένα συνεχίζει : «Έχω ανοιχτή σεξουαλικότητα. Ελεύθερη. Όλοι κρύβουμε μία πλευρά πιο παιχνιδιάρικη. Είμαι έτοιμη για όλα και για συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα να αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια».

Απολαύστε την ερωτική Μαλένα στο video:

Το άρθρο Από τα έδρανα της Βουλής στη «ροζ» βιομηχανία (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα